Minikonfirmand

Minikonfirmand er et tilbud til børn i 3. klasse. Oprindeligt er det tænkt som et supplement til dåbsoplæring og konfirmationsforberedelse, men efterhånden har minikonfirmandundervisning fået sin helt egen status.

Minikonfirmand

Et tilbud til dig der går i 3. og 4. klasse

Bliv minikonfirmand ved Langå-Øksendrup-Svindinge kirker

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er at gå på opdagelse i kirkens handlinger og bibelens fortællinger gennem bøn, sang, leg og en masse kreative aktiviteter.

Hvornår er der minikonfirmand?

Hver mandag mødes vi med præsten i konfirmandstuen i Langå. Børnene hentes ved deres skole kl. 14 og bringes tilbage kl. 16.00. Vi starter hver gang med boller og saftevand.

4 klasse: mandag: 25. oktober, 1. november, 8. november, 15. november, 22. november, 29. november, 6. december, 13. december.

3. klasse: mandag: 3. januar, 10. januar, 17. januar, 24 januar, 31 januar, 7 februar, 21. februar, 28 februar.

Hvordan kan jeg tilmelde mig?

Du udfylder denne seddel og medbringer den til infoaftenen 22. september kl. 19.00 i konfirmandstuen eller sender den til præsten: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Navn på minikonfirmand: _______________________________________________________________

Skole:_______________________________________________________________________________

Kontaktoplysning forældre mail og mobil:_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Særlige behov (allergier eller andet)__________________________________________________________

Giver hjemmet tilladelse til foto f.eks. til kirkebladet?_Ja:___ Nej:___

Underskrift forældre:_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Har I yderligere spørgsmål er i velkomne til at finde yderligere oplysninger på kirkens hjemmeside på sogn.dk eller kontakte mig (44166360) Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Log på
x
x
x

Minikonfirmand & konfirmand

  • Minikonfirmand

    Minikonfirmand er et tilbud til børn i 3. klasse. Oprindeligt er det tænkt som et supplement til dåbsoplæring og konfirmationsforberedelse, men efterhånden har minikonfirmandundervisning fået sin helt egen status.